Top 5 gratis producten, aanraders!

Gratis Tena Inlegkruisjes
Gratis make-up, loten, proefmonsters en meer
Gratis superhandige Sticky Pad t.w.v. € 8,95
Gratis 2 weken Volkskrant + Gratis DVD
Win een gratis ooglaserbehandeling

Door Freek Pietens

Gratis plattegrond van Amsterdam

Gratis plattegrond van Amsterdam

Gaat u wel een een dagje uit naar Amsterdam? Met vrienden, familie of kennissen de stad Amsterdam bewonderen in al haar schoonheid. Veel mensen zijn het met me eens dat het handig is om in zo’n geval een plattegrond van A’dam op zak te hebben. Op deze manier zult u niet snel verdwalen en kunt u alle bezienswaardigheden makkelijk vinden.

Hieronder vindt u de link naar de website van de gemeente Amsterdam. Op deze site kunt u, zonder enige kosten, dus geheel gratis, de plattegrond van Amsterdam bestellen. Deze ontvangt u binnen tien werkdagen in de brievenbus dus bestel hem wel ruim voordat u naar Amsterdam gaat.

8 reacties voor “Gratis plattegrond van Amsterdam”

 1. Daniela Puitl says:

  graag ontvang ik de plattegrond, alleen ma een beetje jammer, dat ik al laatste week in amsterdam was-met de plattegrond van en kennis ;)

 2. sarah Utsi says:

  Graag ontvang ik de gratis platte grond… Goed voor ons reisje

 3. Thea Mathijssen says:

  Ik zou graag de GRATIS plattegrond van Amsterdam willen ontvangen voor ons uitje in juli a.s.

 4. Marc says:

  Graag zou ik een plattegrond ontvangen van amsterdam

 5. daniella van dinteren says:

  Graag zou ik een plattengrond van amsterdam ontvangen.

 6. matje says:

  Leuk zo’n link op deze site.
  Maar als ik die aanklik is er een error met Amsterdam.
  Is er een andere manier om een gratis plattegrond van amsterdam te verkrijgen ?

 7. Mister_B says:

  De oude link is vervangen door een nieuwe link, de plattegrond is dus weer beschikbaar. Klik op de gele knop voor meer informatie, waar je de gratis plattegrond op kunt balen bijvoorbeeld.

  Vriendelijke groet,
  Team
  Mooi Gratis

 8. Amsterdam Oude Stad says:

  Hallo team van Mooi Gratis!

  Wij vinden het erg leuk dat jullie onze gratis plattegrond hebben vermeld op jullie website, hartelijk dank daarvoor. Het is echter niet zo dat wij de plattegrond binnen 10 dagen per post toesturen. Door de verzendkosten zouden wij de plattegrond niet gratis kunnen houden. Via de website kan een printbare plattegrond gedownload worden: http://www.amsterdamoudestad.nl/images/plattegrond.pdf

  De grote, opgevouwen plattegrond met een beschrijving van bezienswaardigheden is gratis op te halen op diverse plekken in de stad. Alle adressen staan op http://www.amsterdamoudestad.nl/gratis-wegwijzer.

  Verder wil ik je er graag nog op wijzen dat wij ook diverse gratis speurtochten door de oude stad van Amsterdam per mail versturen: http://www.amsterdamoudestad.nl/gratis-speurtocht

  En als laatste… wij zijn geen onderdeel van de gemeente Amsterdam, maar een gezamenlijk project van een aantal ondernemers in de binnenstad die de handen ineen geslagen hebben ter promotie van de oude stad. Ik zou het dan ook ontzettend waarderen als jullie het logo van I amsterdam verwijderen (ik kan ons logo toesturen per mail).

  Hartelijk dank voor je aandacht en als je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen.

  Met hartelijk groet,
  Monique van Amsterdam Oude Stad
  T 020-4285219
  info@amsterdamoudestad.nl

Laat een reactie achter